Termékek Menü
0

Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium Szagtalanító

Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium Szagtalanító Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 800 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

  Megszünteti a kellemetlen szagokat

  Védi kedvencünket a kórokozóktól

  Kellemes környezetet teremt kisállatunknak

  Természetes, vegyszermentes megoldás

Leírás és Paraméterek

Kisállatok által okozott kellemetlen szagok csökkentésére. Természetes összetevőkből - nem toxikus – biológiailag lebomló készítmény

A Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium Szagtalanító egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a ketrecben, kalitkában, terráriumban tartott kisállatok környezetében.

Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is.


Használati útmutató: Naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze elsősorban az ürítési helyekre a ketrecbe, kalitkába, terráriumba. Takarításnál permetezze körbe a ketrecet, kalitkát, terráriumot és hagyja megszáradni az alomanyag behelyezése előtt. A permet a kisállatokra sem jelent veszélyt, de alkalmazásakor az állatot vegyük ki élőhelyéről!

A készítmény összetétele:

Tisztított víz, Greenman mikroorganizmusok, bio cukornád melasz, fermentált gabonakorpa, kőzetliszt, tengeri só.


 |  5 / 5 csillag! 
2013. 12. 16.

"Nyúlketrecben, lakásban teleltettem át két sün bébit, mivel túl kicsik voltak ahhoz, hogy túléljék a téli álom megpróbáltatását. Köztudott, hogy a sün elég büdös állat és ez egészen addig így is volt, amíg fel nem fedeztem a Greenman webáruházban a teljesen biztonságos Greenman Ketrec szagtalanítót. Nagyon örültem neki, mert valamiféle megoldáson gondolkodnom kellett, de vegyi anyagot nem szerettem volna a sünik közelében használni. Használata nagyon egyszerû volt, a sarkokba és az ürítési helyüket bepermeteztem és nem voltak többé szagok. Nem kellett félnem tõle, hogy ártok vele az állatoknak, nyugodtan belemászhattak, sõt ha megnyalták sem okozott semmi gondot! Nagyon jó terméknek tartom, mert biztonságos és hatékony megoldás! A sünik azóta már szabadon élnek, de ha lesz újra valamilyen kisállatom amit ketrecben vagy terráriumban tartok, mindig kell, hogy legyen mellette ez a termék is!"
Felhasználás Más kisállatnak
200ml

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2013. 12. 16.
Nyúlketrecben, lakásban teleltettem át két sün bébit, mivel túl kicsik voltak ahhoz, hogy túléljék a téli álom megpróbáltatását. Köztudott, hogy a sün elég büdös állat és ez egészen addig így is volt, amíg fel nem fedeztem a Greenman webáruházban a teljesen biztonságos Greenman Ketrec szagtalanítót. Nagyon örültem neki, mert valamiféle megoldáson gondolkodnom kellett, de vegyi anyagot nem szerettem volna a sünik közelében használni. Használata nagyon egyszerû volt, a sarkokba és az ürítési helyüket bepermeteztem és nem voltak többé szagok. Nem kellett félnem tõle, hogy ártok vele az állatoknak, nyugodtan belemászhattak, sõt ha megnyalták sem okozott semmi gondot! Nagyon jó terméknek tartom, mert biztonságos és hatékony megoldás! A sünik azóta már szabadon élnek, de ha lesz újra valamilyen kisállatom amit ketrecben vagy terráriumban tartok, mindig kell, hogy legyen mellette ez a termék is!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: Kalitka, Ketrec, Szagtalanító, Terrárium