Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Lótartó csomag

Ár:
7.200 Ft (5.669 Ft + ÁFA)

Termékcsomag lótulajdonosoknak kis kiszerelésekkel!

Ideális csomag kipróbálni a lovas termékeinket, amelyek ha beváltak nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatóak.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Azoknak a lótartóknak, akik szem előtt tartják, hogy az állat szervezete az ápolás során minél kisebb vegyszeres megterhelést kapjon. 

Termékeink biogazdaságokban való felhasználásra is alkalmasak, hiszen a Biokontroll Hungária Kft. tanúsította őket!

A haszonállatok esetében kifejezetten sarkalatos probléma az állatok környezetének rendben tartása, úgy, hogy közben védekezzünk a kórokozók ellen, és csökkentsük a keletkező bomlásgázok mennyiségét (ami egyébként az állat légzőrendszerét is megterheli).

A mikrobák a Földön mindenütt megtalálhatóak, még a legszélsőségesebb időjárási és szennyezettségi paramétereket is kibírják. Vannak közöttük olyanok, amelyeket kórokozóknak hívunk, mert betegségeket idéznek elő az élőlények szervezetében, de vannak olyanok is, amelyek a barátaink, hiszen egy jó baktériumflóra kialakításával ellensúlyozzák a kártékony mikrobák megtelepedését és szaporodását egy adott területen.

A Greenman Coat Care Lóápoló készítménnyel tudjuk kezelni az állat testfelületét, tisztítja és erősíti a szőrt, gyorsítja a sebek begyógyulását és mentesít az élősködőktől, kórokozóktól.

A Greenman Equitan úgy fertőtleníti az istállót, illetve az állat testfelületét és patáit, hogy ahhoz nem szükséges vegyszerek használata. A lóistálló levegője kiemelkedő minőségűvé válik, a mikrobális miliő nem csak kellemes, de nagyon egészséges is lesz, és a levegőbe porlasztott, onnan belélegzett pára az állat immunrendszerét is erősíti, közérzetét javítja. A legyek kellemetlenkedése visszaszorul, a tárgya minősége is javul a terméktől.

A Greenman PreBioHerbs Kiegészítő takarmány fermentált gyógynövény kivonatokkal hobbi állatok és gazdasági állatok számára is!

A termékek alkalmazásával gyakran költséges állatorvosi beavatkozások és antibiotikumos kezelések is elkerülhetőek. Böngéssze referenciáinkat!

Az akciós Lótartó csomag tartalma:

Greenman Coat Care Lóápoló

Greenman Equitan 1 liter

Greenman PreBioHerbs 1 liter

A termékek nevére kattintva tud eljutni az egyes termékek önálló oldalaira a részletekért!

A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, a mikrobiológiai hatásmechanizmus elve alapján működnek, erejük és hosszan tartó hatásuk garantált. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!