Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Egyéb alkalmazások

Partnereink egyéb tapasztalatai:

  1. Emésztő-, szennyvíztartályok kezelése (Budapesten 3 magánháznál) A Greenman Purus-t évek óta használják ház körüli szennyvíztározók kezelésére a lerakódások és szagok megszüntetésére.
  2. Esővíztározó karbantartása (Pest megye, nagy termelő, számos nagy üvegházzal) Greenman Agro-t használ egy üvegházas dísznövény kertészet az esővíz hasznosításában. A fóliás gyűjtőmedencékben korábban sok problémájuk volt: algásodás, büdösödés, lerakódások. A Greenman Agro-ban láttak lehetőséget ennek a higiénés javításában és évek óta ez bevált módszer is náluk.
  3. Háztartási tisztítás Greenman ProKlean termékcsalád tagjaival és a Clean készítménnyel (az országban számos helyen használják). Háztartásban nagyon jó tapasztalatok a fürdőszoba takarításban. Különösen észrevehető a vízkövesedés, penészes csempefúgák tisztításában. Az a tapasztalat, hogy tovább tiszták maradnak a fürdőszobai berendezések. Felmosás után a padló csillogó, alkalmazása egyszerű, nem habzik, mint más készítmények. Ma már professzionális takarítócégek és szállodák, panziók is sikerrel használják a tisztítószereinket.
  4. Öko-tudatos közösség, Somogyvámos: nádgyökérzónás szennyvíztisztító medencékben használják sikeresen évek óta 160 fős közösség szennyvizének kezelésére, a nád növekedésének fokozására és a szennyvízben a szerves anyagok lebontására.

   

5.Az All Seasons háztartási mini komposztáló szintén több helyen van alkalmazásban az országban. A tapasztalatok szerint a konyhai hulladék mennyisége ezáltal csökkenthető és értékes szerves anyag keletkezik, amelynek többféle felhasználási lehetősége van.