Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Greenman Agro 10L

Ár:
15.000 Ft (11.811 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Referenciáink növénytermesztőktől

Mikrobiológiai termésnövelő készítmény a talajélet helyreállítására,valamint levélkezeléshez és öntözéshez, minden kertészeti és szántóföldi növényhez.

Leírás és Paraméterek

A termékek átvételével kapcsolatban érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon!

Mikrobiológiai termésnövelő készítmény

A Greenman Agro egy speciális termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humuszképződést. Minden kultúrnövényhez alkalmazható.

A Greenman Agro hatása:

 1. A talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítása.
 2. Talajok mikroflórájának helyreállítása, talaj vitalitás, biológiai aktivitás fokozása.
 3. Talajszerkezet javulása, kedvezőbb vízgazdálkodás, kevesebb talajmunka.
 4. Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása értékes bioaktív anyagokká, mint például: szerves savak, antioxidánsok, vitaminok, fitohormonok, enzimek, specifikus antibakteriális anyagok.
 5. A mikro és makro elemek feltáródásának elősegítése.
 6. Humusztartalom növelése, tápanyag utánpótlás és körforgás biztosítása.
 7. Rothadást előidéző folyamatok visszaszorítása.
 8. Fotoszintetizációs folyamatok fokozása.
 9. Erőteljesebb csírázóképesség, gyökér- és hajtásképzés elősegítése.
 10. Egyenletes terméskötődés és érés, kiegyenlített, nagyobb termésmennyisége és hosszabb tárolási idő.
 11. Mellékhatások nélküli, nem toxikus, és a kijuttatása után nem szükséges várakozási időt tartani.
 12. Rendszeres használatával a Greenman Agro segíti és stabilizálja az adott környezetben élő hasznos mikrobák tevékenységét.

Felhasználási javaslatok:

 • A Greenman Agro vízzel történő megfelelő hígítását követően közvetlenül felhasználható termék. Ügyeljünk rá, hogy a hígítás után lehetőleg 24 órán belül használjuk fel. Kijuttatása lehetőleg felhős/esős időben történjen!
 • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra talajkezelésére, 50-100 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva, évente 2-3 alkalommal, tavasszal vetés/ültetés előtt, érés előtt majd ősszel a betakarítást követően.
 • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levélkezelésére, 20-50 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kipermetezve, a tenyészidőszak alatt kb. 4 alkalommal.
 • Aratást követően a tarlómaradványra még a beforgatás előtt 10-50 liter/ha.
 • A készítmény alkalmazása során gondoskodni kell megfelelő mennyiségű szerves anyag jelenlétéről a talajban. Előnyös, ha a készítmény a kipermetezés után a szerves anyagokkal együtt kerül beforgatásra.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.

Tárolása, eltarthatósága: Eredeti, zárt csomagolásban, sötét, hűvös, fedett helyen, 8-28 oC közötti hőmérsékleten 24 hónapig.

Összetevők:  víz, Greenman mikroorganizmusok (14 faj) , bio cukornádmelasz kőzetliszt.

Gyártó :  Greenman Kft.

Engedély száma: 02.5/23/7/2009 MgSzHK

Birtokosa: Greenman Kft.

Érvényességi ideje: 2019.03.27.

Vámtarifaszám: 300290

10L

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 28.
Üdv Mindenkinek!
2011 óta használom a terméket. Remek termésnövelő, és általános kondicionáló, gyönyörűséges,egészséges, óriás répáim lettek, pedig rémes minőségű magot sikerült vennem.
Ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 28.
Ötödik idényben használom a terméket.nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.Egészséges, szép növények,és termés az eredmény.Két éve a virágos/a faluban a virágboltos/ barátnőm is használja, gyönyörűek a virágai és a termés is.A szobanövényekre is ezt használom, az orchideáim akkorák lettek, és gyönyörűen virágoznak.A többi rendelt termék számomra még új, az eddigi tapasztalatok kielégítőek.Köszönet Peretsényi Úrnak a felvilágosító előadásért, és a lehetőségért.Kívánok a további sikeres munkához jó egészséget, kitartást.Üdvözlettel Helfenbein Gabi.
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 04.
Mivel vegetáriánus vagyok, számomra egy csoda, hogy a tanyán lévõ konyhakertemben saját magam termelhetem meg a bio zöldséget és gyümölcsöt. Ehhez segít hozzá az Agro. Vettem szóróflakont is, amit a locsolóslaghoz csatoltam, és én permeteztem be minden fát, bokrot, zöldséget, még a legelõt is (2 hektár!). A permetezés után a lovaim azonnal legelhetnek, semmi bajuk nem lesz! A virágokat Agro-val öntözöm, és gyönyörûek! A befõtteket, savanyúságot csak saját zöldségekbõl és gyümölcsökbõl készítem, így biztosan tudom, hogy vegyszer mentes amit eszem.
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 01.
Harmadik éve használom a Greenman Agrot a konyhakertemben, és semmiféle más készítményt, sem vegyszert nem használok, csak trágyázva volt a talaj. Gyönyörû zöldségeim lettek. Egészségesek és óriásiak, látszott, hogy jól tápláltak. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel, csak ajánlani tudom azoknak akik egészséges ételeket szeretnének fogyasztani!
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 01.
Harmadik éve használom a Greenman Agrot a konyhakertemben, és semmiféle más készítményt, sem vegyszert nem használok, csak trágyázva volt a talaj. Gyönyörû zöldségeim lettek. Egészségesek és óriásiak, látszott, hogy jól tápláltak. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel, csak ajánlani tudom azoknak akik egészséges ételeket szeretnének fogyasztani!
| 5 / 5 csillag!
2012. 08. 13.
Nagyon jó készítmény, akár öntözésre, akár permetezésre. Az idei száraz nyáron nekem semmi gondom nem volt a növényeimmel, gyönyörûek lettek, és nagyon ízletesek. Visszaszorította a levéltetveket, mert a növények ellenállóbbak lettek. Sokkal több hajszálgyökerük lett, mint eddig volt.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: Agro, Probiotikus, Termelésnövelő