Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Greenman Agro 1L

Ár:
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)

 A talajszerkezet jelentős javítása

 Tápanyag utánpótlás biztosítása

 Humusztartalom növelése

 Erőteljes gyökér- és hajtásképzés

 Immunrendszer/ellenálló képesség erősítés

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (12)
Elérhetőség: Raktáron
Árakhoz és vásárláshoz válasszon literes kiszerelést:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Greenman Agro egy egyedülálló, minden kultúrnövényhez alkalmazható termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását, támogatja a humuszképződést és rendszeresen alkalmazva megerősíti a növény immunrendszerét, mely által az ellenállóbbá válik a különféle környezeti hatásokkal szemben.

A Greenman Agro az mellett, hogy nagymértékben növeli a talaj termékenységét, képes a legkülönfélébb talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítására. Visszaállítja a talaj mikroflóráját, biztosítja a megfelelő számban a jótékony baktériumok jelenlétét, ezáltal a kezelt terület visszaszerzi vitalitását és biológiai aktivitását.

 

További előnyök:

 Tavaszi / őszi lemosó permetezések elengedhetetlen kelléke

 BIO kertészetek, BIO növénytermesztés esetén is hatékonyan alkalmazható

 A talajszerkezet javulása kedvezőbb vízgazdálkodást és kevesebb talajmunkát eredményez

 A talaj megőrzi a tápanyagokat, képessé válik szerves anyagok lebontására és értékes anyagokká alakítására

 Termésnövelés BIO módon

 Ellenálló képesség maximalizálása

 Folyamatos tápanyag utánpótlás

 Erőteljes csírázó képesség, gyökér és hajtásképzés

 Minden szántóföldi és kertészeti kultúránál hatásos

 Hosszú távon jelentős költségmegtakarítás érhető el

 Hatása már néhány hónap után érezhető

Fontos információ!

Termékünk óriási segítséget nyújthat a bio kertészkedéssel és bio növénytermesztéssel foglalkozóknak, foglalkozzanak akár kultúrnövény, akár zöldség- vagy gyümölcstermesztéssel.  A bio gazdálkodás sokszor azt is jelenti, hogy védtelen marad a gazda a különböző kártevők és a szeszélyes időjárással szemben. A Greenman Agro folyamatos használata nagy mértékben csökkentheti a megbetegedéseket és nagymértékű termésnövekedést eredményezhet.
Felhasználási javaslatok:

A Greenman Agro vízzel történő megfelelő hígítását követően közvetlenül felhasználható termék. Ügyeljünk rá, hogy a hígítás után lehetőleg 24 órán belül használjuk fel. Kijuttatása lehetőleg felhős/esős időben történjen!

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra talajkezelésére, 50-100 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva, évente 2-3 alkalommal, tavasszal vetés/ültetés előtt, érés előtt majd ősszel a betakarítást követően.

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levélkezelésére, 20-50 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kipermetezve, a tenyészidőszak alatt kb. 4 alkalommal.

Aratást követően a tarlómaradványra még a beforgatás előtt 10-50 liter/ha.

A készítmény alkalmazása során gondoskodni kell megfelelő mennyiségű szerves anyag jelenlétéről a talajban. Előnyös, ha a készítmény a kipermetezés után a szerves anyagokkal együtt kerül beforgatásra.

Tárolása, eltarthatósága:

Eredeti, zárt csomagolásban, sötét, hűvös, fedett helyen, 8-28 oC közötti hőmérsékleten 15 hónapig.

Összetevők:

Greenman mikroorganizmusok (14 faj) , bio cukornádmelasz, kőzetliszt, víz.

Kiszerelések:

1/5/10/20 liter

A termékek átvételével kapcsolatban érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon!

Vélemények

5.00
12 értékelés
5
(12)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 30.
az őszi betakarítás után lemosó permetezéshez használom először, majd tavasszal folytatom
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 24.
Nemrég kaptam meg a Greenman Agro tápoldatot,és nagyon örülök hogy megrendeltem.Nagyon szépen erősödnek a paradicsomtöveim,a fügefám,sárgadinnye és a többi növény amit meglocsoltam vele,és a permetezés elűzi a levéltetveket is. Ajánlottam azóta ismerősömnek is,ő is rendelt már azóta,bár még eztán fogja majd megkapni.
Örülök nagyon hogy rátaláltam erre a termékre! Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 18.
A terméket 6. éve használom. Volt szerencsém részt venni Dr. Hidas András (Mezőgazdasági Tudományok Doktora, Kandidátus) előadássorozatán amit az SCD termékekről tartott. Azóta a permetezéshez is ezt használom. Mindent ezzel permetezek 10%-os higításban: szőlőt, gyümölcsfákat, örökzöldeket, virágokat, paradicsomot, paprikát, padlizsánt szóval mindent. Fő előnye, hogy a kemikáliákkal ellentétben lehetőleg felhős, nedves időben történjen a permetezés mert így sokkal hatásosabb. Nem azt mondom, hogy csodaszer de a kertem 6. éve vegyszermentes! Nem kell várni a felszívódásra, nem kell tartani mérgezéstől. Közvetlenül a permetezés után is lehet fogyasztani a zöldségeket, gyümölcsöket az unokáim legnagyobb örömére.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 28.
Üdv Mindenkinek!
2011 óta használom a terméket. Remek termésnövelő, és általános kondicionáló, gyönyörűséges,egészséges, óriás répáim lettek, pedig rémes minőségű magot sikerült vennem.
Ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 10.
A szer csodálatosan szép füvet varázsolt:-) köszönjük
| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 28.
Ötödik idényben használom a terméket.nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.Egészséges, szép növények,és termés az eredmény.Két éve a virágos/a faluban a virágboltos/ barátnőm is használja, gyönyörűek a virágai és a termés is.A szobanövényekre is ezt használom, az orchideáim akkorák lettek, és gyönyörűen virágoznak.A többi rendelt termék számomra még új, az eddigi tapasztalatok kielégítőek.Köszönet Peretsényi Úrnak a felvilágosító előadásért, és a lehetőségért.Kívánok a további sikeres munkához jó egészséget, kitartást.Üdvözlettel Helfenbein Gabi.
| 5 / 5 csillag!
2014. 08. 04.
Eddig még nem használtam, de ilyen meleg, párás időben, mint az idei nyár, fontosnak tartom, főleg a betegségek megelőzése miatt.
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 04.
Kertünk nagy része füves. Nincs túl sok idõnk foglalkozni vele, de mivel a 2 gyerekünk nyáron sokat van odakint, és kint létük 50%-át a földön fetrengéssel töltik, nem mindegy, hogy milyen a fû, illetve hogyan van kezelve. Az idei nagyon száraz nyáron 2-3 alkalommal locsoltuk Agro-val a gyepet, ami (összehasonlítva a szomszédok kertjeivel) nagyobb ellenállással tûrte a szárazságot, és nem kellett azzal foglalkoznom, hogy az öntözés után vajon lesz-e baja a srácoknak, vagy sem.
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 04.
Mivel vegetáriánus vagyok, számomra egy csoda, hogy a tanyán lévõ konyhakertemben saját magam termelhetem meg a bio zöldséget és gyümölcsöt. Ehhez segít hozzá az Agro. Vettem szóróflakont is, amit a locsolóslaghoz csatoltam, és én permeteztem be minden fát, bokrot, zöldséget, még a legelõt is (2 hektár!). A permetezés után a lovaim azonnal legelhetnek, semmi bajuk nem lesz! A virágokat Agro-val öntözöm, és gyönyörûek! A befõtteket, savanyúságot csak saját zöldségekbõl és gyümölcsökbõl készítem, így biztosan tudom, hogy vegyszer mentes amit eszem.
| 5 / 5 csillag!
2013. 05. 08.
Leginkább látványos hatása levéltetvek ellen mutatkozott meg. Bodza bokron jelentek meg a kertben fekete levéltetvek ezért lefújtam 3 alkalommal õket Greenman Agroval és a tetvek ezt követõen el is tûntek. A rózsabimbókon is megjelentek zöld levéltetvek, ezeket elég volt egyszer-kétszer lefújni hígított Agroval, és innen is elriasztotta a tetveket. Örültem, hogy nem kellett vegyszerekhez nyúlnom.
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 03.
Nagyon jó készítmény, akár öntözésre, akár permetezésre. Az idei száraz nyáron nekem semmi gondom nem volt a növényeimmel, gyönyörûek lettek, és nagyon ízletesek. Visszaszorította a levéltetveket, mert a növények ellenállóbbak lettek. Sokkal több hajszálgyökerük lett, mint eddig volt.
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 01.
Harmadik éve használom a Greenman Agrot a konyhakertemben, és semmiféle más készítményt, sem vegyszert nem használok, csak trágyázva volt a talaj. Gyönyörû zöldségeim lettek. Egészségesek és óriásiak, látszott, hogy jól tápláltak. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel, csak ajánlani tudom azoknak akik egészséges ételeket szeretnének fogyasztani!