Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Greenman Agro 5L

Ár:
9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 800 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Referenciáink növénytermesztőktől

Mikrobiológiai termésnövelő készítmény a talajélet helyreállítására, valamint levélkezeléshez és öntözéshez

Leírás és Paraméterek

A termékek átvételével kapcsolatban érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon!

Mikrobiológiai termésnövelő készítmény

A Greenman Agro egy speciális termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humuszképződést. Minden kultúrnövényhez alkalmazható.

A Greenman Agro hatása:

 1. A talajok biológiai, kémiai és fizikai állapotának javítása.
 2. Talajok mikroflórájának helyreállítása, talaj vitalitás, biológiai aktivitás fokozása.
 3. Talajszerkezet javulása, kedvezőbb vízgazdálkodás, kevesebb talajmunka.
 4. Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása értékes bioaktív anyagokká, mint például: szerves savak, antioxidánsok, vitaminok, fitohormonok, enzimek, specifikus antibakteriális anyagok.
 5. A mikro és makro elemek feltáródásának elősegítése.
 6. Humusztartalom növelése, tápanyag utánpótlás és körforgás biztosítása.
 7. Rothadást előidéző folyamatok visszaszorítása.
 8. Fotoszintetizációs folyamatok fokozása.
 9. Erőteljesebb csírázóképesség, gyökér- és hajtásképzés elősegítése.
 10. Egyenletes terméskötődés és érés, kiegyenlített, nagyobb termésmennyisége és hosszabb tárolási idő.
 11. Mellékhatások nélküli, nem toxikus, és a kijuttatása után nem szükséges várakozási időt tartani.
 12. Rendszeres használatával a Greenman Agro segíti és stabilizálja az adott környezetben élő hasznos mikrobák tevékenységét.

Felhasználási javaslatok:

 • A Greenman Agro vízzel történő megfelelő hígítását követően közvetlenül felhasználható termék. Ügyeljünk rá, hogy a hígítás után lehetőleg 24 órán belül használjuk fel. Kijuttatása lehetőleg felhős/esős időben történjen!
 • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra talajkezelésére, 50-100 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kijuttatva, majd a talajba bedolgozva, évente 2-3 alkalommal, tavasszal vetés/ültetés előtt, érés előtt majd ősszel a betakarítást követően.
 • Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levélkezelésére, 20-50 l/ha mennyiségben, 10%-os töménységben kipermetezve, a tenyészidőszak alatt kb. 4 alkalommal.
 • Aratást követően a tarlómaradványra még a beforgatás előtt 10-50 liter/ha.
 • A készítmény alkalmazása során gondoskodni kell megfelelő mennyiségű szerves anyag jelenlétéről a talajban. Előnyös, ha a készítmény a kipermetezés után a szerves anyagokkal együtt kerül beforgatásra.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.

Tárolása, eltarthatósága: Eredeti, zárt csomagolásban, sötét, hűvös, fedett helyen, 8-28 oC közötti hőmérsékleten 24 hónapig.

Összetevők:  víz, Greenman mikroorganizmusok (14 faj) , bio cukornádmelasz kőzetliszt.

Gyártó :  Greenman Kft.

Engedély száma: 02.5/23/7/2009 MgSzHK

Birtokosa: Greenman Kft.

Érvényességi ideje: 2019.03.27.

Vámtarifaszám: 300290

5L

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 18.
A terméket 6. éve használom. Volt szerencsém részt venni Dr. Hidas András (Mezőgazdasági Tudományok Doktora, Kandidátus) előadássorozatán amit az SCD termékekről tartott. Azóta a permetezéshez is ezt használom. Mindent ezzel permetezek 10%-os higításban: szőlőt, gyümölcsfákat, örökzöldeket, virágokat, paradicsomot, paprikát, padlizsánt szóval mindent. Fő előnye, hogy a kemikáliákkal ellentétben lehetőleg felhős, nedves időben történjen a permetezés mert így sokkal hatásosabb. Nem azt mondom, hogy csodaszer de a kertem 6. éve vegyszermentes! Nem kell várni a felszívódásra, nem kell tartani mérgezéstől. Közvetlenül a permetezés után is lehet fogyasztani a zöldségeket, gyümölcsöket az unokáim legnagyobb örömére.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 28.
Üdv Mindenkinek!
2011 óta használom a terméket. Remek termésnövelő, és általános kondicionáló, gyönyörűséges,egészséges, óriás répáim lettek, pedig rémes minőségű magot sikerült vennem.
Ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 10.
A szer csodálatosan szép füvet varázsolt:-) köszönjük
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 04.
Kertünk nagy része füves. Nincs túl sok idõnk foglalkozni vele, de mivel a 2 gyerekünk nyáron sokat van odakint, és kint létük 50%-át a földön fetrengéssel töltik, nem mindegy, hogy milyen a fû, illetve hogyan van kezelve. Az idei nagyon száraz nyáron 2-3 alkalommal locsoltuk Agro-val a gyepet, ami (összehasonlítva a szomszédok kertjeivel) nagyobb ellenállással tûrte a szárazságot, és nem kellett azzal foglalkoznom, hogy az öntözés után vajon lesz-e baja a srácoknak, vagy sem.
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 01.
Harmadik éve használom a Greenman Agrot a konyhakertemben, és semmiféle más készítményt, sem vegyszert nem használok, csak trágyázva volt a talaj. Gyönyörû zöldségeim lettek. Egészségesek és óriásiak, látszott, hogy jól tápláltak. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel, csak ajánlani tudom azoknak akik egészséges ételeket szeretnének fogyasztani!
| 5 / 5 csillag!
2012. 08. 03.
Nagyon jó készítmény, akár öntözésre, akár permetezésre. Az idei száraz nyáron nekem semmi gondom nem volt a növényeimmel, gyönyörûek lettek, és nagyon ízletesek. Visszaszorította a levéltetveket, mert a növények ellenállóbbak lettek. Sokkal több hajszálgyökerük lett, mint eddig volt.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: Agro, Termelésnövelő