Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Kutya, cica és egyéb kisállatok ápolása

Kisállatok, környezetbarát , vegyszermentes ápolása

Kedvenceink és környezetük ápolása nemcsak a lakásban tartott kisállatoknál jelent komoly kihívást, hanem a ház körül, kertben lakó állatainknál is. Lehetőleg vegyszermentes környezetet biztosítva számukra, de eközben küzdelmet folytatva a szagokkal, patogénekkel, nem kis feladat. Még a leg-lelkiismeretesebben tisztán tartott állatok esetén sem tudjuk 100%-ban elkerülni fekvőhely, ürítési hely, vagy a terráriumban, kalitkában, ketrecben tartott kisállatok esetén a használt alom kellemetlen szagát és az esetleges fertőzések megjelenését. Aki állatot tart és különösen kisállatot, ami azzal jár, hogy a természetes mozgásterétől eltérően az állat az életét egy viszonylag kis helyen éli le, komoly figyelmet kell fordítania állata higiéniájára és vitalitására, hiszen természetes körülmények között az állat megkeresi a neki megfelelő élőhelyet, de hobbiállatként tartva ezt a gazdájának kell biztosítania. Ez komoly feladat, de egyben kötelesség is!

A Greenman Probiotikus mikroorganizmusokat tartalmazó ápoló termékek kiváló minőségű, káros vegyi anyagoktól mentes, tiszta és természetes magyar natúr termékek, amelyek kedvenceink higiéniás igényeihez igazodva lettek kifejlesztve.

Greenman Coat Care Kutya Szőrzetápoló

Kutya szőrzet és bőr kezelésére, kellemetlen szagok csökkentésére

Természetes összetevőkből - nem toxikus – biológiailag lebomló oldat

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás: 

A Greenman Coat Care Kutya Szőrzetápoló egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kutya szőrzetén, bőrén.  Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztán tartja a bőrt és a szőrzetet. Segíti a sérülések, zúzódások gyógyulását, a fertőzések elkerülését és megszüntetését, levendulavirág kivonatának köszönhetően nyugtatja is a bőrt.

Naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze a kutya bőrére, szőrzetére és hagyja rajta megszáradni. Belekeverhető a kutya fürdető vízébe vagy a kutyasamponba is. Természetes, enyhén levendulás illatával a kutya érzékeny orrát nem zavarja, ha megnyalni van kedve sem okoz semmiféle problémát!

A készítmény összetétele:

Tisztított víz, jótékony hatású élőflóra, gyümölcs kivonat, szárított levendula virág, bio cukornád melasz, fermentált gabonakorpa, kőzetliszt, tengeri só.

200 ml-es kiszerelésben kapható.

 


Greenman Kennel Kleaner

Kutyatartók tisztítószere

Természetes összetevőkből - nem toxikus biológiailag lebomló oldat

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás:

A Greenman Kennel Kleaner egy természetes összetevőkből álló koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kutya környezetében. Szagtalanít, segít a különféle, kutyák által okozott szennyeződések eltávolításában a lakásban, teraszon, kutyaházban, kennelben.  Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is, ez különösen fontos például a szobatisztaság tanítása során, de egy sétából hazatérő kutya esetén is.

Kutyaszag megszüntetése érdekében permetezze kutyája tartózkodási helyeire, a kutyafekhelyre, takaróra, kutyaházba, szállítóbokszba, kennelbe, autóba, ürítési helyére.

Kutyák által okozott szennyeződések eltávolítása érdekében permetezze az általa okozott foltokra, nem szobatiszta kutyák által okozott „balesetek” esetén annak eltakarítása után a helyére, majd itassa fel egy száraz ruhával. Szükség szerint ismételje meg.

Permetezze a kutyaházba, kennelbe, padozatra, rácsra, járólapra és lehetőleg törölje le száraz ruhadarabbal.

A készítmény összetétele: Tisztított víz, jótékony hatású élőflóra, bio cukornád melasz, fermentált gabonakorpa, kőzetliszt, tengeri só.

500 ml-es kiszerelésben kapható.

 


Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium Szagtalanító

Kisállatok által okozott kellemetlen szagok csökkentésére

Természetes összetevőkből - nem toxikus – biológiailag lebomló készítmény

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás:

A Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium Szagtalanító egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a ketrecben, kalitkában, terráriumban tartott kisállatok környezetében. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is.

Naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze elsősorban az ürítési helyekre a ketrecbe, kalitkába, terráriumba. Takarításnál permetezze körbe a ketrecet, kalitkát, terráriumot és hagyja megszáradni az alomanyag behelyezése előtt. A permet a kisállatokra sem jelent veszélyt, de alkalmazásakor az állatot vegyük ki élőhelyéről!

A készítmény összetétele:

Tisztított víz, jótékony hatású élőflóra, bio cukornád melasz, fermentált gabonakorpa, kőzetliszt, tengeri só.

200 ml-es kiszerelésben kapható.

 


Greenman Macskaalom Szagtalanító 

Lakásban élő macskák alomszagtalanítója

Természetes összetevőkből - nem toxikus – biológiailag lebomló oldat

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás:

A Greenman Macskaalom Szagtalanító egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a fertőzéseknek, szennyeződéseknek különösen kitett helyeken, mint például az alomtálcában. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen és megszüntetjük a kellemetlen szagokat.

Naponta egyszer vagy szükség szerint naponta többször permetezze a kitakarított alomtálcába és az alomra, majd hagyja megszáradni. A megtisztított alom így hosszabb ideig biztonságosan felhasználható.

A készítmény összetétele:

Greenman BioKlean keverék Probiotikus mikroorganizmusokkal, növényi illat keverék citrom illóolajjal.

200 ml-es kiszerelésben kapható.


Greenman Kisállat Lakhely Szagtalanító Por

Kisállatok (rágcsálók, díszmadarak és macskák) által okozott kellemetlen szagok csökkentésére

Természetes összetevőkből 

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás:

A Greenman Kisállat Lakhely Szagtalanító Por egy természetes összetevőkből álló, biztonságos por alakú készítmény, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kisállatok környezetében. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel 

védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is.

Naponta vagy szükség szerint naponta többször szórja elsősorban az ürítési helyekre. A por a kisállatokra sem jelent veszélyt, de alkalmazásakor az állatot vegyük ki élőhelyéről!

A készítmény összetétele:

Bokashi (jótékony hatású élőflóra, fermentált gabonakorpa), kőzetliszt.

70 g-os kiszerelésben kapható.

 


 

 

A Greenman Pet termékcsalád tagjai megvásárolhatóak Webáruházunkban!