Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü
Itt jársz most: > >

Kupon

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy a Greenman Kft. részt vesz a 2015. évi OMÉK rendezvényen!

 

A helyszínen megtalálhatnak minket az "A" pavilon Közép-dunántúli régiójának E2/35-ös standjánál. 

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont 

Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: 2015 szeptember 23-27 között

Weboldal: www.omek.hu

A kinyomtatott kuponokkal a Greenman Kft. standjánál a vásárlás során kedvezményt/ajándék terméket vehet igénybe. 

1000 forint kedvezményt biztosítunk termékeink árából 5000 forint feletti vásárlás esetén

Kupon letöltése

ProKlean cipő szagtalanítót adunk ajándékba 5000 forint feletti vásárlás esetén

Kupon letöltése

 

Kuponok felhasználásának feltételei

A kinyomtatott Kupont a Felhasználó a Kupon érvényességi ideje alatt jogosult az ott meghatározott kedvezmény igénybevételére felhasználni. A Kupont elfogadjuk fekete-fehér és színes nyomtatásban is. Az érvényességi idő lejártát követően a Kupon többé nem használható fel. A Kupon felhasználásakor a fizetést megelőzően a Felhasználó köteles értesíteni a standnál tartózkodó munkatársunkat, vagy a képviseletében eljáró személyt arról, hogy a fent látható Greenman Kupon valamelyikét kívánja a fizetéshez felhasználni. A kupon csak az OMÉK rendezvényen használható fel a Greenman Kft. standjánál 5000 forintos vásárlási végösszeg felett, a jelzett időszakban. Ha a Partner fel szeretné használni a kupont, akkor azt a Greenman Kft. munkatársa számára át kell adni nyomtatott formában. A Szolgáltatás igénybevételéről, termék vásárlásról  minden esetben munkatársunk állít ki a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő bizonylatot (számlát) a Felhasználó részére.

A Kupon készpénzre nem váltható. A Kuponok egészében válthatók be, egyszeri alkalommal, részletekben nem beválthatók. Abban az esetben, ha a vásárlás végösszege nem éri el az 5000 forintot, a kupon nem használható fel. 

A Kupon átruházható harmadik személyekre. 

Egy vásárlás során maximum egy akciós kupon használható fel. Abban az esetben, ha a fent található mindkét kupont fel szeretnék használni, két vásárlást kell végrehajtani. A Greenman Kft. nem vállal felelősséget az elveszett vagy ellopott kuponokért. A Kupon nem kombinálható más Kuponnal, külső igazolásokkal, Kuponokkal vagy promóciókkal. A Kuponok reprodukciója, árusítása és kereskedelme TILOS! Bármilyen beváltási kísérlet, amely nem felel meg ezeknek a feltételeknek és szabályoknak, érvényteleníti a Kupont.

Amennyiben a Felhasználó e-mail fiókját feltörik, és/vagy a kinyomtatott Kupont elveszíti vagy ellopják tőle, köteles erről a Greenman Kft.-t e-mailben értesíteni.