Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából!

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tekintheti meg

Termékek Menü

Vegyszermentes takarítás

Biológiai takarításSzeretné otthonát vegyszermentesen, környezetbarát módon tisztán tartani?

A drogériák és szupermarketek polcai roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől. Mind azt ígérik, hogy a másiknál tisztábbra takaríthatjuk vele otthonunkat, de egyik sem részletezi, hogy az összetevők között felsorolt vegyi anyagok milyen hatással lehetnek ránk, családunkra és környezetünkre nézve. Számos erősebb vegyszer bőrünkkel érintkezve, vagy akár belélegezve allergiás reakciókat is kiválthat. Napjainkban a legtöbb háztartásban a reklámok befolyása alatt, a tisztaság fogalmát a különféle tömény tisztító- és fertőtlenítőszerek minél nagyobb arányú használatával társítják. Nagyon gyakran a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségű vegyszert használnak a ragyogó tisztaság reményében, azonban teljesen feleslegesen, sőt ezáltal még nagyobb teherrel sújtva saját magunk és környezetünk egészségét.

takarítás valójában egyszerű művelet: a lakás különböző felületein megtapadt szennyeződést valamilyen módszerrel el kell távolítani. Úgy válasszunk tisztítószert, hogy a lehetô legkevesebb szintetikus, vegyi anyagot, adalékanyagot tartalmazza! Az olyan terméket részesítsük előnyben amely biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll. A döntés a miénk: tovább károsítjuk-e különféle allergén, vegyi anyagokkal családunk környezetét vagy tudatos vásárlóként olyan tisztítószert választunk, amely ugyanazt a hatékonyságot környezetbarát módon képes kifejteni.


A Greenman ProKlean termékcsalád segítségével kifejlesztett termékek használatával lehetőségünk nyílik otthonunkat környezetbarát módon, vegyszermentesen tisztán tartani.


A hazai piacon viszonylag kevés vegyszermentes, biológiailag lebomló tisztítószerhez lehet hozzájutni, elsősorban külföldön gyártottakra, holott az igény ilyen termékekre hazánkban is egyre nő. Ezt a hiányt kívánjuk betölteni a veszprémi üzemünkben gyártott új ProKlean termékcsaládjával.

 Szabadalmaztatott Greenman Probiotikumok milliói találhatóak meg a Greenman ProKlean termékcsalád tagjaiban, amelyek hatékonyak a különböző szennyeződésekkel, szagokkal szemben. A Greenman ProKlean termékek természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztítanak és hoznak létre egészséges környezetet a lakásban, irodában.

 

A termékcsalád tagjai:

 

A Greenman Kft. nem alkalmaz állatkísérleteket termékei előállítása során, így a Greenman termékek erőszakmentes készítmények.

A Greenman ProKlean termékcsalád biztonságos családja, hobbi állatai és növényei számára!

           

A Greenman ProKlean termékcsalád tagjairól többet megtudhat a webáruházunkból ide kattintva!